Du är dum

punkt.

Fet Pepphet


Det vankas pepphet i Hultsfret! Sista tentan för perioden är avklarad, och livet leker. Solen har vart vår vän idag, vid 2 tiden rullade vi ner till city, invigde våra nypåfyllda konton på systembolaget sen chillade vi vid hulingen med det inhandlade tillsammans med gott folk.

Nu sitter jag på mitt rum, med ett glas rött och snart på väg att transformeras till fröken Dita Von Teese. Det kommer bli gal1!

Igår kom jag och Fanny hem efter en time well spent i Stockholm. Onsdag-Torsdag hade verkligen allt att bjuda på: roadtrip, öl, fet musik, sköna människor, mer öl, bakfyllekebab.. ja till och med en kopp med kärlek. Kan inte bli bättre och vi skojar inte när vi säger att senaste tentan togs med en klackspark. Just nu är jag full av kraft och känner att jag kan klara av vad som helst, finns inte mycket som kan gå emot mig.

Nästa vecka har vi ett par obetydliga lektioner, sen blir det påsklov för hela slanten! Falkenberg, vår, ägg, öl och kanske lite utgång i stockholm om allt vill sig väl. Den som lever får se.

Nu ska jag gå och styra upp mig själv!

Catch you on the flipside!






dito.


Follow the water
Drain the lake and bring it back to me


Idag gick tenta nummer ett av stapeln, för denna veckan. Det var digital distribution, technology and communication som stod på menyn och kändes faktiskt helt okej bra. Lite lömska frågor, men jag en god magkänsla än så länge. Dock kan magkänslan förväxlas med den fruktansvärda taggningen jag känner för morgondagens äventyr i Stockholm som beskrivs i inlägget nedan.

Idag har jag, förutom tentat, försökt plugga på fredagens tenta i affärsredovisning och budgetering. Kan nog påpeka att det inte gått så värst bra, är relativt slut i huvudet. Tror jag ska lägga mig snart, äga huvudstaden imorgon och sedan återvända med samlade krafter för att förhoppningsvis ändå naila tentan.. eller?
På fredagkväll vankas det kändisfest, dvs vi har blivit utdelade kändisar som vi ska klä ut oss till. Jag fick äran (?) att efterlikna burleskartisten/modellen/stripteasedansösen/Marilyn Mansons exfruga Dita Von Teese. Det kommer bli en uppgift.

Nu ska jag sova tungt! Och förhoppningsvis inte vakna vid 4-5 som jag gjort varje morgon förra veckan.




Sayonara!

In the name of skryt.


Dagens inlägg får börja in the name of skryt. Det är nämligen så att jag har varit en fruktansvärd motionsbög den här veckan, och bara för att jag ska hävda mig själv så kommer här en uppräkning av mina bravader:
(Söndag: Boxercise.. RÄKNAS!)
Måndag: Simma 1000 m
Tisdag: Promenad före frukost
Onsdag: Promenad före frukost + gym
Torsdag: Promenad före frukost + 1000 m sim
Fredag: Promenad före frukost + 30 min intensiv joggning

Bokade dessutom upp mig på boxercise till nästa söndag.

Utöver detta har jag hunnit med en hel del plugg.. eller har jag det? Jag har väl snarare spenderat en oändlighet med tid tillsammans med litteraturen, men jag kan ju inte påstå att det har gett mig så mycket som jag velat. Det är synd, för nu har jag fått upp motivationen men det slog mig innan att jag inte kommer att ha tid att lära mig allt iallafall (Vi har tenta på tisdag och fredag den kommande veckan). För på onsdag bär det av till huvudstaden tillsammans med min kompanjon Fanny the Lager för att njuta av Architects och Underoath. Det kommer dock bli legendariskt!

Idag är jag fruktansvärt positiv, och imorgon ska jag baka kakor!

Det var det hela

architects
www.myspace.com/architectsuk



www.myspace.com/underoath

Sugen på val, fest i val


Denna vecka har börjat på ett tämligen inspirerande vis. I tisdags, dvs igår, hade vi en gästföreläsning av Putte Svensson, en av Hultsfredsfestivalens grundare och VD för Rockparty. Jag vet inte om han var naiv (kanske är det jag?), men enligt honom lät eventskapandet väldigt simpelt. Kanske är det för att många sätter upp spärrar i sina huvuden när de tänkt planera ett evenemang, istället för att bara köra på det! Det var nog det sistnämnda han ville sporra oss till.

Idag var det redovisning för gruppuppgift 2 i Music & Event Management. Den gick ut på att vi skulle bygga en plan för digital marknadsföring för valfritt band. Jag är så fruktansvärt glad över teknikutvecklingen som försett oss med så många nya marknadsföringsmöjligheter. Är fruktansvärt sugen på att börja jobba med promotion på allvar.

Solen har varit ett faktum hela veckan so far, och för varje droppe smält snö smälter även mitt frusna hjärta. Hahah, nej men allvarligt, jag blir lycklig inombords. Snart kan man gå omkring och vara fri från kyla och icke nedtyngd av miljarder lager kläder. Snart sitter man utomhus och dricker öl i gott sällskap och tar sin longboard till stranden. Och mina festivalkänslor har nog aldrig varit större. Suget ökar för varje dag som går, och det blir inte bättre av att hultsfreds grönska mer och mer blottas under den smältande snön. Nästan så man skulle ta och koka ihop en förfestival på festivalområdet i juni! Det är en idé som tåls att tänkas på!

Nu är det back to business (dvs sova) som gäller


Camp soptipp/Kött e gött - 08


Camp soptipp @ night


Lådbilsrace -08


Hultsfredsfestivalen -09

Crackgun Shotters


Här sitts det, med ett litet glas rödvin och ett halvt öga på Notting Hill. Fredrik springer omkring och jagar Zazzas hund Smurfan som är lite av en motsats till Doris. Vi är då inte vana vid en stor hund som springer omkring ätandes av allt och skällandes. Nu dricker hon ur en kastrull i slasken.

Börjar nu gaska upp mig från i torsdags. Igår hade jag en helt obeskrivlig bakfylla att jag börjar tänka att jag inte ska dricka något med en halt av alkohol förän i slutet av mars då sista tentan gått av stapeln.

Torsdagen var fruktansvärt värd dock. Bokade bandet Shotgun Crackers från Rimbo/Norrtälje till Metropol. Om ni inte hört bandet så lär ni ska kolla in dem här, annars går ni miste om något riktigt gott.

Sökte som nyckelfunktionär i artistservice idag till Peace & Love 2010 och känner att det hade vart kul att få jobbet. Får väl återkomma om den biten om några dagar. Hoppas för övrigt att det dyker upp några mer roliga jobb i sommar. Metaltown hade ju vart något t.ex.

Nu skall jag göra något annat

Fred och kärlek och annat sånt mysigt!

Riding the Krösatåg back


Denna helgen har vart skön, bra, konstig, skum, nice osv. I fredags vaknade jag upp och tog mig en tripp till stan Falkenberg city för att handla in en grej eller två. Dvs, jag köpte en piercing som inte funka och en töjning som jag tappade dagen efter. Köpte även ett par nya converse till mig själv i födelsedagspresent.

På eftermiddagen begav jag mig till Kungsbacka i The Walk-pojkarnas sällskap. 2:a deltävlingen av Rockkarusellen skulle gå av stapeln på Elektronen, och bandet kammade hem bra poäng. Det var en spelning väl gjord av dem.

I lördags firades min födelsedag med räkmackor, princesstårta och kakor. Sedan stack jag, Jenna och Mr. Baltzer på förfest och (addera några personer) gjorde stan. Det känns helt sjukt att man uppskattar en utekväll på Zätas mitt i vintern i Falkenberg! Har väl Hultsfred att tacka för detta. Kvällen avslutades med pizza och hockeyvinst för Finland.

Söndagen var nog den segaste dagen på ett tag. Bakfyllan undkom jag, men jag led av en allt större trötthet. På kvällen orkade jag dock ta mig utanför dörren, hälsade på hos familjen Wallenäs (drack kaffe och spelade några parti UNO) och va en sväng i Slöinge för att heja på Räven.

Måndag var det ignorering av plugg, thaimat, jesper.nu och äta allt i hela världen som gällde.

Nu sitter jag åter här på krösatåget, fast nu på väg i motsatt riktning. Som matsäck har jag en kall toast från statoil, en kall friscoburgare från Max, ett äpple, en ost och ca en miljard kakor som min syster varit god nog att baka till mig. Kan ju tillägga att hon gör jordens godaste kakor, och de blir bara bättre I tell ya!

Vill avsluta dagens inlägg med att tacka alla involverade i min helg. Jag hoppas att ni hade det lika bra som jag.




The Walk.

Besök deras myspace, dock under uppdatering och konstruktion. Nya låtar är även upcoming, I will tell WHEN.

RSS 2.0