Här bor jag

 
Pippes vad livet mår bra just nu. Solen har lekt kompis på sistone, jag har en hel hög ljuva vänner, och inte minst en makalös pojkvän som jag gillar allt mer för varje dag som går (borde man erkänna sånt eller bringar det otur?).
   Var och såg UnderOath på Trädgår'n i Göteborg i torsdags med min lille vän och svåger Henke samt hans kompisar. Det var mycket fett måste jag berätta.
   Även har Jonna bokat en 2 veckors resa till Málaga i södra Spanien. Hon har planerat att studera språk1 och hon åker redan på söndag. Ser fram emot det hemsk mycket, även fast det suger att vara ifrån Peter i 2 veckor.. saknade honom som en tok när han var i Polen, och där var han bara 3-4 dagar.
   På tal om längtan! Är riktigt taggad inför Möllecupen den 23 Maj. För er som inte vet så kan jag informera om att Möllecupen är en fotbollscup arrangerad av Part One för lokala band i Falkenberg. Det kommer vara en utomhuscup på gräs och ingen spelare får vara nykter under spelets gång. Det vinnande laget får ett flak öl. Låter som en helt exceptionell idé. Vårt lag har redan börjat tagga, vi har spånat ihop matchtröjor och styrt upp en träningsmatch på torsdag mot ett av de andra deltagande lagen.
   Nu däremot kom min andra svåger, Räv, och vi ska spela Crash Bandicoot. NICE.

RSS 2.0