Love is not a gift, it's a double homicide

Idag känns det inte bra igen. Efter en relativt tom helg så har jag börjat tänka alldeles för mycket igen. Destruktiva tankar. Jag vill inte hänga ut alla här, men det känns som om att jag behöver snacka med någon som verkligen lyssnar och har svar på mina frågor. Någon som känner både mig och herr mytomanslan. Jag tror jag är helt svart inombords vid det här laget.
För att byta samtalsämne kan jag påpeka att jag har hittat en hemsida med en del schyyyrra kläder faktiskt. forever21.com är dess adress och tröjan downunder är ju knappt ett stort "vill ha".
Håller även tummarna för att jag ska hitta min nyårsklädsel snart. Vart händer den roligaste nyårsfesten btw, någon som vet?






Gold mine!

I dagens lucka i julkalendern på mode.feber.se (som jag tidigare tipsat om) kan man vinna en fantastisk och absolut kalasfin berlock (se bild nedan). Grejen är den att jag måste ha den.
   Den finns även på hemsidan kyssjohanna.se som verkar vara en riktig guldgruva av fina föremål. Det är främst varumärket Disney Couture som jag vill ta upp i rampljuset. De har helt ärligt ett par grejer som seriöst får mig att dregla. Bokstavligt talat. Att jag är ett stort fan av Disney hjälper nog inte heller..
   Om jag INTE, o du grymma tanke, vinner så kan jag ju tipsa alla mina rika vänner (som förresten inte finns för alla är ju så jäkla fattiga nuförtiden xD) om en julklapp som skulle få mig att flyga till en annan värld av glädje!



Rimmet som borde ta hem tävlingen :

Sometimes our world seems so cold,
we're losing faith, we're growing old.
I've been searching for a better place,
I've traveled through both time and space.
But I can not find this world of peace,
so can you help me get there please?
Come to me, take my hand,
lead me to my wonderland,
take me to this Neverland.

Vinst varje gång. NAAT

Dagens oro: Kräkbacillerna från min bror som tydligen är sjuk. Inte coolt. Jag undrar, hur blir det med städningen på sjukhuset om jag blir sjuk? Inte har väl jag någon back up ..
   Förutom dagens lilla orosmoment så har min dag varit bra. Riktigt bra när jag tänker efter. Arbetandet gick som en dans och så har jag köpt julklappar. Det kan nog vara bland det bästa jag vet. Tillsammans med musik och julkalendrar. Ännu har jag inte vunnit något i någon kalender förresten. Jag upplyser er om den dagen någonsin kommer.
   Innan kändes det som om att jag hade så sjukt mycket att skriva om, men nu verkar allt vara borta. Har nog alldeles för mycket att tänka på så det inte går att fokusera sig riktigt.

Svenska tv-kalenderN är ju iallafall bra :D

Sweet dreams

Jag blir helt seriöst och ärligt besökt av samma person varje natt. Du va där inatt igen, vad vill du mig? Eller är det jag som vill dig något? Det enda jag vet är att jag tror att jag vet att jag tror att jag gillar det.
   Dagens beslut: Jag ska spela i kyrkan den 21:a. Julsånger, i funkversion om det vill sig riktigt väl. Ingen röjfest direkt, men hey, jag får ju spela iallafall. Och det ser jag fram emot !

Kalendrar

Jag har kommit fram till en sak, jag älskar julkalendrar och chansen att vinna (även om man sällan gör det). Jag har för nuvarande 3 kalendrar på mitt rum och följer nog ett 20-tal på internet samt svenska och finska julkalendrarna på TV! Det är nog rätt galet..
Förövrigt så tittade jag precis på sista avsnittet av Prisonbreak säsong 3. Extremt beroendeframkallande och något jag verkligen kan rekommendera. Väntar otåligt på att säsong 4 ska komma ut på dvd-box och Michael Scofield står högt upp på min önskelista i år. Synd bara att tomten inte alltid ger en allt man vill ha, men i år håller jag tummarna extra!
   Men neheni, nu ska jag lägga mig ner och drömma massor. Undrar vad min hjärna har att bjuda på ikväll. På sistone har jag sett väldans mycket av en särskild person som jag umgicks rätt mycket med ett tag i somras, what does it mean?

Sleep tight folks!

Ps. Bara för att jag är så jävla shysst så ska jag tipsa om min favoritkalender hittills! Den finns på mode.feber.se . Enjoy!


(psst tomten! This is what I'm talking about)

Jag vet vad det är för dag

Eller vad det var för dag igår, ska jag väl säga nu när datumet byttes efter spöktimman.
   Jag sjöng för dig i min ensamhet i de tomma korridorerna på mitt jobb. Men jag vill inte ringa dig, jag vill inte höra din röst och påminna mig själv om allt jag älskar hos dig. Inte heller vill jag tänka på varför jag hatar dig, jag orkar inte gå runt och vara arg hela tiden, det är alldeles för destruktivt.
   Jag vet inte ens om just du läser det här, men det är väl detsamma antar jag. Det skulle ändå inte förändra någonting.

Det är så mycket jag är missnöjd med, till och med den nya "designen"  av min blogg. Den är urk, men jag orkar inte hålla på. Hur fan har storbloggare tid att göra alla saker de skriver om och samtidigt hålla uppe en snygg blogg? Svara på det någon, för snälla, jag undrar verkligen.

Innan jag avslutar dagens hoppiga inlägg utan någon som helst disposition så ska jag skriva av allt krafs som är innehållet av min helg.
Fredag: Sov 12 h, kollade på hem till gården, åkte till jobbet, kollade idol, blev glad för Johan Palm åkte ut, kollade prisonbreak, sov.
Lördag: Gick upp på förmiddagen, bakade hemmagjorda pepparkakor med bror och pappas fru, käkade deg tills jag fick ont i magen (som vanligt), tomtade (dvs smög omkring i novembermörkret och kikade in genom grannars fönsterrutor utklädd som en tomte) med lillebror, spelade den försvunna diamanten, kollade thriller, kollade prisonbreak, sov.
Söndag: Följde frivillgt med till kyrkan pga jultemat som utlovades, snackade skit och gjorde business med micke, gick på julmarknad, köpte afrikanskpojke-pin från rädda barnen, kollade gamla foton från pappas barndom, jobbade, kollade en snutt finska idol, 3 avsnitt prisonbreak, skriver dethär.

En liten fördjupning i lördagens tomtning kan vara lite värt att skriva om för det var en upplevelse även för mig och inte bara för min lillebror.
   Vid vårt hus finns en skog och när jag och min bror gick på bilvägen brevid hörde vi en massa krasanden av grenar och kvistar som bröts i den mörka skogen. Efter all inflytande som Twin Peaks har haft på mig så fick jag världens rysningar och lös in i skogen med ficklampan för att se vad det var där inne i mörket. Ljuden var borta och i skogen syntes ingenting. Plötsligt skrek min bror till! Han såg något i skogen, ett ljus och något rött. Det gick snart upp för oss att det var jultomten! Min bror började springa in i skogen men ljuset och tomten försvann. Jag var tvungen att springa efter min bror, man såg inget i skogen utan ficklampan och han kunde ju när som helst snubbla över något. Vi stannade efter ett tag, undrandes över vart tomten hade tagit vägen, då han visade sig själv åter igen, fast längre bort än där han hade stått tidigare. Min bror ropade till tomten att han skulle vänta och satte fart mot ljuset igen. Marken började luta brant uppåt och det kändes som om jag var med i blair witch project när jag andfått kämpade mig uppåt i pappas tunga arbetarstövlar, med det svaga ljuset från ficklampan gungandes framför oss.
   Ju länge in i skogen vi gick desto mörkare blev det. Några gånger till visade sig tomten, men han rörde sig snabbt och snart var han borta. När han inte dök upp igen på ett tag så lyckades jag övertala min bror att  vi skulle återvända hem.
   Det var helt seriöst en ganska läskig upplevelse. Spännande, men läskig.

RSS 2.0