Polaroids - Digitalt släpp!

Hallå alla kulturälskare!

Tänkte ta och upplysa alla mina höndratusen läsare att Falkenbergsbandet The Walk äntligen släppt sin debutplatta på digitala plattformar all over the Internet. Det vore ett brott att inte kolla in och vara medveten om detta! Nedan hänvisas ni till deras musik på iTunes samt Spotify:

Förhandslyssna och köp på iTunes
Lyssna gratis på Spotify och dela

Lämna gärna en kommentar om vad du tycker på deras fanpage!

Bandet är dessutom med i en tävling där de kan vinna en spelning på Globen! Det enda som krävs är att skapa trafik på deras sida, dvs få så många unika lyssningar och views av er samt jurymedlemmar. KLICKA HÄR för att slå ihjäl lite tid på denna sida, och hjälpa ett grymt band på vägen till att nå sin dröm.

Må väl!



Västkustliga äventyr

Denna helg körde jag ett miljöombyte. Åkte till Falkenberg i onsdags för att lämna bil. Torsdagen och fredagen bestod mest av fest och catching up med goda vänner, och i lördags (igår) åkte jag upp till Göteborg för att titta på bandet Showdown som gjorde en grym spelning. I detta rockande falkenbergsband kan man dessutom finna Fredrik Baltzer från The Walk och Pär Hildebrand från Seven Days Story från samma stad. Idag har jag känt mig bakis, fastän jag agerade chaffis och rockade därav endast redbull+dextrosol igår.

Nu är jag återigen många fina ögonblick rikare, tack vare denna icke händelselösa helg. Ett av de bästa var när Fetan fick för sig att volontärstäda på Donken i Gbg kl 3 på natten. Tack för det televerket!


The Comet Song


Nu ska jag vidröra ett fenomen vars perfektionism och emotionella beröring jag inte kan beskriva med mina bara ord. Björk har gjort en låt som kommer att användas i den nya Muminfilmen (i 3D), "Mumintrollen och Kometjakten", och jag skulle kunna skriva en hel roman om hur detta får mig att känna. Det tänker jag visserligen inte göra, men denna bit av kultur gör mig så stolt över att vara från Norden. Detta är så bra att jag inte kan andas.


Tung-gung till frukost

God morgon,

En ganska bra morgon med tanke på att detta är FML-veckan of doom. Sitter och taggar muntlig redovisning till Last View's rykande färska debutalbum. Den är så färsk att den inte ens kommit ut än, men snart! Lägg namnet på minnet, för om du gillar hård rockmusik och att slåss så kommer du inte bli besviken. Jag är ärligt talat lite rädd att jag kommer vara överladdad på redovisningen, så ge mig en bomb så jag får spränga något.




Under Cover Of Darkness

The Strokes nya, solen skiner över Kalmar, gårdagens storm har lagt sig och det är lördag. Jag undrar om en morgon kan bli så mycket bättre.



Den där jobbiga jäveln

Den var jag idag. Den som tränar trots relativt hårt festande dagen innan. Som alla andra bakisar inte vill ha något att göra med för att slippa sin egna ångest. Den som folk hatar att se på väg hem från bakispizzan, när hon/han traskar hurtigt till gymmet. Jag va sådär äckligt duktig och tog mig ett ganska bra träningspass på Friskis & Svettis där jag numera har medlemskort. Det kändes bra som fasen! Idag har jag inte vart sur, arg eller ledsen en enda gång. HUR LJUVLIGT ÄR INTE DET? Bra dag.

Hultsfred är så 2010

Har nu bott ett par dagar i Kalmar, och jag gillar det! Vad jag inte gillar är alla pengar jag spenderat på utemat, men det är en annan historia.

Jag vill tacka Hultsfred för min tid, det var både en mörk men mycket ljus upplevelse. Jag vill även tacka de vänner som tagit sig tid till att komma och hälsa på (även fast jag i något fall fick locka med en spelning). Jag skriver ner dem härnäst, mestadels för att jag kan komma tillbaka till detta inlägg och minnas de stunder.

Jenna Lohi Peltola (x3), Erika Wallenäs, Henrik Tidelund, Gustav Carlsson, Fredrik Baltzer, Charlie Pelland, Henrik Wallenäs, Peter Wallenäs, Thom Karlsson, Svante Carlsson, Robin Palm, Petter Söderby, Yatta Gunnarsson, Andy Sköld och Erik Rojder Thonäng.

Nu fortsätter jag med mitt liv.



RSS 2.0