Nollning


Hallå vilken vecka!
I tisdags var vi i Kalmar och kollade in skolan och staden. Vi gjorde aktiviteter, sjöng på mumin (med egen text), sjöng hejar-ramsor och drack öl. Vid 22 åkte vi tillbaka till Hultsfred då vi var taggade på efterfest hos en tvåa. Trodde vi! Det visade sig att det bara var jag, Tommy, Anders och Martin som var taggade i ettan. Men det var trevligt.
I onsdags hade vi fyllebrännboll mot tvåorna. Vår insats var topp, så jag tror att tvåorna inte hade helt rent mjöl i påsen när det visade sig att de "vann". Efter sportsligheterna stack några av oss till Martin på tårta och vattenpipa (han fyllde år), sen drog vi till Stålhagen på fest hos 2 i min klass. Det var förbannat kul måste jag ta och erkänna.
Torsdagen var rätt lugn, hann packa upp min resväska och göra annat som jag inte har haft tid med innan. Försökte hitta till rockpartys försäljning av möbler med John, Daniel och Pellan... vi hittade aldrig vilket jag inte förstår. Hur stort är Hultsfred? Helt omöjligt. Efter det vart det 7kamp.
Igår däremot, då var det maskerad och inte helt folktomt på festen om man säger så. Temat var "kom som en sång" och jag var "Clocks" med Coldplay.

Lägger upp lite bilder och sånt när jag orkar.. nu funderar jag allvarligt om jag inte ska dra på dagfesten som började för 50 min sen..

Pis

RSS 2.0