Quiero que estés aquí


Gårdagen var en riktig flopp, men dagens dag har varit desto bättre! Knappt något att göra i skolan, FINFINT väder, betalat räkning och värt att nämnas är att jag vann när vi spelade kort idag ^^
Jag har faktiskt dessutom sökt till två utbildningar på högskola idag, fast det lär bli fler skulle jag tänka mig. Men iaf, Musik och event management i Kalmar och Miljövetenskap i Karlstad verkar ju rätt nice. Ändå är jag inte riktigt sugen på att läsa vidare ännu. Helst hade jag sett att jag fick jobb i Rovaniemi i höst och jobbat sönder min själ för att sedan ha råd att åka till Spanien eller Sydamerika till våren och bo där några månader. Nu vet ni det också.

KATT-ASTROF


Den här dagen har varit KATASTROF! Den började med att presentkortet på körlektionerna jag skulle köpa idag hade gått ut, sen kom jag på att Italienarna som vi har haft utbyte med kommer till oss redan nästa vecka och ska dessutom bo hos oss längre än vad vi svenskar gått med på! Då är det ju tur att jag och min italienska sk  "tvilling" har så mycket gemensamt. Tur att hon är så pratglad och lätt att umgås med. Tur att vi har liknande intressen........ NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT.
   Sen så har jag fått krångla med någon trafikförsäkringsavgift. Kul att man får typ 5000 papper så man vet exakt vad man ska göra, hur mycket man ska betala och när. 
   För att avreagera mig ordentligt kan jag dessutom skriva att ljudtekniken idag inte var på den rolighetsnivå som den brukar. Fast den får ett stort plus tack vare Gustavs exeptionella högläsning på tyska under miktestet.

Nu får vi ju faktiskt inte glömma att dagen innehöll några positiva händelser. Jag blev bjuden på stans godaste hamburgare på Falkenbergs egna Burger Inn. Sedan fick jag bokat ett par körlektioner, och fick till min stora glädje veta att jag faktiskt hade en gratislektion kvar. OCH det bästa av allt! Jag och min gode vän Joel Jönsson (eller Jul Joansson som den utländska damen i kassan sa) köpte Hultsfred biljett idag och nu är jag fattig like a poor person, men jag säger fuck that shit som ett ghettobarn och är glad över att ha biljetten kirrad & klar (för er som inte vet så är det förutspått att biljetterna ska ta slut på torsdag, så lägg på ett kol eller två)

Nu blir det plugg för halva slanten

Hur gör de?


Hur orkar de studera ihjäl sig på veckorna och festa sönder sig på helgerna? Jag förstår inte, jag måste ha blivit oerhört lat, eller så har jag dålig självdiciplin. Här sitter jag med två rostade men avsvalnade rågbröd med herrgårdsost (yes, that's how I like them) medan de flesta av mina klasskamrater precis har avslutat sin andra lektion. Jag är faktiskt inte sånhär egentligen, och jag undrar vad det är som har hänt. Studenten är om två månader, hur svårt kan det va? Nej, denhär veckan blir annorlunda, jag har ännu en gång gjort en lista och ett schema för veckan, och denhär gången ska jag följa den.
   Nu åker jag till skolan så jag hinner till 12:15 lektionen. Engelska C, redovisning på onsdag. wie.

RSS 2.0