Hultsfredsfestivalen 2011


Tag Your Targets & Promise Divine

Förra veckan var jag och avnjöt en spelning i Hultsfred med dessa två band. Rejält bra!

TYT

PD

 

kaoz.

The Walk EP teaser!



TAGGA!
Och precis lagom till släppet som sker dagen innan de supportar Tove Styrke i Hultsfred uppträder de live i Sveriges Radio P4. Lyssnas med fördel på internet av er icke-halländare.

Ett orm

Titta jag hittade en svensk översättning på en av Apulantas låtar till er som inte gillar det ursprungliga språket! Riktigt gammalt klipp, men det gör ju inget för översättningen till låten "Mato" (vilket på finska betyder "mask") är helt fenomenal.


Last View - Down by The Docks Video Teaser


Apulanta

Terve!

Tillbaka är jag från bravader i de tusen sjöarnas land. Önskar jag kunde dela med mig av något nytt, finskt, guldkorn i musikväg men då helgens toner bestod av trubadursång och gammal hederlig finsk karaoke så blir detta inte fallet. Helgen var grym dock, bröllop + 50årsfest med finfinsk släkt kan aldrig gå fel (för man vet inte vad som är rätt).

Bjuder dock på ett av Finlands, enligt mig, grymmaste rockband. Observera att det är med finsk sång, intet sagt att det är dåligt för det! Tvärt om! De har gjort en engelsk version av någon platta med, finns på Spotify. Jag föredrar dock överlägset den finspråkliga.


There ain't no such thing as "halfway crooks"

Eftersom jag ska ta en efterlängtad trip till världens vackra Finland på torsdag så bjuder jag på denna. Det är en egen version finska SMC Hoodrats gjort på Shook Ones låt "There ain't no suck thing as "halfway crooks" som är riktigt tung (tips till dig som är lite mer gangsta)! Tråkigt att ni inte kan finska dock, rhymesen är klockrena. Gillar ni inte den typen av musik så kan jag rekommendera videon ändå, den är för jävla rolig.




RSS 2.0