H som i Hej Hultsfred

Hej. Nu är det new life #1 för mig igen. Flyttade till Hultsfred igår kväll och idag har jag haft min allra första dag som nolla på Musik & Event Managementprogrammet.
Dagen började klockan 13:00 med upprop och information. Sen hann man nätt och jämt handla och hem innan man skulle dra tillbaka till skolan för att dra på stadsvandring. Så med lila band på skallarna (med våra namn på) drog vi runt på en runda som slutade på en grillfest hos en tvåa vid namn Timmy. Hemskt trevligt var det och min roomie "Pellan" blev lite snurrig. Nu sitter hon i rummet mittemot och lyssnar på pop samtidigt som hon försöker skriva till sina vänner via datorn. "Faaan jag råkar slå på capslock hela tiden".

Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till Kalmar där vi ska på välkomstceremoni, stadsvandring, pubkväll och dylikt. Snackade med en kille som gick i tvåan innan, han avslöjade att det kommer vara mycker sång och overaller med. Ska bli intressant att se!

För övrigt så verkar min klass softa än så länge.. vi är 50 pers och de flesta har vart schyssta hittills.

Jobbigaste med det här nya livet är att man har lämnat det gamla, eller iaf de personer som stod en närmast.
Kommer aldrig glömma de 6 månader mitt nuvarande ex gav mig, och hans familj kommer alltid äga en stor del av mitt hjärta.

Du vet att du är värd <3

Life goes on

RSS 2.0