Heja t9

Ni vet när man ska skriva sms med t9 så kommer det ordet först som används mest. Trycker man "435" så får man automatiskt ordet "hej". "65" ger på de flesta mobiler begreppet "ok", det fick jag av min mobil också under perioden jag bodde i Stockholm. Men idag märkte jag att den har gjort sig av med den fula vanan, och ger mig återigen samma ord som innan jag flyttade till Stockholm. Mitt grund65-ord är lika med "öl". Det känns bra.

Vardagsgodis

Här sitter jag och väntar in sömnen. Jag funderar på alla objekt för glädje jag har för stunden. För att nämna några så kan jag för det första tala om att mor får komma hem från sjukhuset imorgon, och ännu bättre är att hon har fått sin onda rygg opererad. Mer godis i vardagen, och godis i form av jättechoklad, är att en av världens mest bästa människor har återvänt till Falkenberg idag efter ca ett halvårs arbete i Norge, nämligen Joel Jönsson, och imorgon ska han ha ett mycket efterlängtat 20års kalas. Det lär ju bli kramkalas. Bigtime!
   Den sista karamellen som jag tänker dela med mig av är att det i skrivande stund ligger en hemskt bra pojk bakom mig och snarkar in my very own bed. Tänker inte vika ut mig alltför mycket, men ni ska veta att han är fin. Utvändigt och invändigt.

PUSS
  

Futurum

Det är faktiskt en del som pågår i mitt liv just nu. Svårt att tro med tanke på att jag varken studerar eller har jobb.
Däremot har jag fullt upp med vänner som har det lika ställt som jag, ett hem som med väldigt jämna mellanrum måste rustas upp och planering för framtiden osvosv.
   Såhär ser det ut då va; eftersom att jag inte har någon biljett till underoath i april så ska jag dämpa mina sorger genom att resa iväg då. Planen är att det bär av till Spanien och själv åker jag. Tror jag behöver sätta mig själv i skiten, på egen hand kunna ta mig fram. Jag tror jag skulle utvecklas bäst då som person, språkmässigt och allmänt. Jag skulle få en självförtroende-boost och jag skulle bli mer världsvan. Bevisa för andra, eventuellt lite för mig själv också, att jag klarar av att ta hand om mig. Jag är inte orolig dock, jag vet att jag kan.
   Vad jag däremot ska göra i landet sydväst är fortfarande ovisst. Jobba eller skriva in mig på språkinstitut?
   Efter en månads ny erfarenhet ska jag återvända till kära Falkenberg för att hurra in min systers student och snart efter midsommar har jag lovat bort mig till Stockholm i circus 3 veckor. Känner mig inte sådär jättemotiverad till Sthlm just nu för stunden, längtar rejält mycket efter sommar i Fbg. Fast livet här och nu är inte så pjåkigt heller. Känns som att vardagen leker. Sorgerna är väldigt få och oroligheterna hemskt små. Livet leker, även om det bara är just för stunden så känns det gördigt.
   Inspirerad är jag också, vill skriva en bok, designa kläder, måla en tavla, starta ett band. Det finns så mycket jag vill dela med mig av, influera folk, så jag inte vet vart jag ska börja. Men jag säger som jag har sagt de senaste veckorna när vänner stött på hinder: Det löser sig.

Jag viftar med handen och säger "Det löser sig, Det gör det alltid".

RSS 2.0