böckersockermetalrocker


Aj aj aj. Hetsåt precis chokladpudding, godis och vit choklad. Första målet brutet! Rätt löjligt att deffa EGENTLIGEN, men har inte tid att träna för ögonblicket, och då ska man tydligen kompensera med maten har jag hört. Eller så hittade jag på det själv.

Annars rullar allt på, iaf tiden! Mitt pluggande känns däremot trögt som Yes, kommer ingenvart. Hoppas det löser sig innan skolan slutar. Idag dissar jag sista torsdagspuben på Metropol för att satsa på plugget ikväll och imorgon. Det känns vettigt, men lite trist. Ändå är jag inte väldigt pepp idag, och knappt till helgen heller då vi har middag för alla forna och nuvarande Music & Event Management-studenter. Sitter mest och tänker på nästa veckas helg då det bär av till Uppsala för att hurra på The Walk som finalar i Rockkarusellen. Längtar också till nästnästa helg då jag ska uppåt i landet igen, närmare bestämt Stockholm. Där ska firas skolavslutning och tjänas kosing i en och en halv vecka.

Nu bör jag fortsätta skriva på min uppsats innan hjärnan går på sommalov helt och hållet. Jag bör, men kommer jag? Hoppas sockret håller mig vaken..

Stay tuned, denna sommaren kommer bli awesome!

ps. och DÄR var genren metal färdiglyssnad inför bokningen till rookiescenen på årets Hultsfredsfestival (SOM BTW HAR BOKAT DEFTONES, hur fräckt är inte det!). Kommer bli en sjukt snygg lineup. Iaf om jag får bestämma :)

Fullt och tummen upp


Sitter och lyssnar på musik i massor för att hitta alla perfekta akter till rookiescenen i sommar. Har nu avverkat genren rock och har gått vidare in på pop. Har stött på så mycket dålig musik, men även en del bra.

Helgen har vart ett betonat "nice"! I fredags rullade grabbarna från Last View och Skiller ner till Vimmerby från Stockholm för att spela på Harrys och sedan avsluta kvällen med en tung efterfest i Hultsfred. Sista skruvdragaren slank ner på efterefterefterfesten hemma hos mig vid 7:30. Värd kväll med bra musik och mycket rövskak. Är fortfarande helt ur balans, men måste ta tag i allt igen. Time, you go to hell! You go to hell and you die!

Gårdagen gick helt åt till att ta igen sömn och till att lyssna på några band. Det enda vettiga jag egentligen gjorde igår var att sammanställa betyg på några fysiska demos. Jag och Fredrik kollade också på den otroligt tramsiga filmen Rosa Pantern. Classic bakisfilm!

Nästa vecka kommer mest bestå av plugg, plugg, bandbokande, plugg och middag med Music & Event Management studenter på metropol. Och plugg.

Något riktigt nice jag hittat hittills: www.myspace.com/wickedcombination

www.myspace.com/wickedcombination

Synd att man inte kan boka finska nationalsången till Hultsfredsfestivalen


Hello everybody!
Jag bloggar inte egentligen för jag har inte tid. Har en miljard grejer att göra, böcker att läsa, gruppuppgifter att göra, individuella uppsatser att skriva, case att lösa och en tenta att klara. Allt på en månad. Till råga på allt så har jag blivit tilldelad uppgiften som ansvarig för bokningen till Rookiescenen på årets Hultsfredsfestival, fast det är bara riktigt otroligt kul deluxe. Och man prioriterar ju alltid de roligaste uppgifterna först. Naturens lag :)

Den här dagen visade sig bli riktigt ljuvlig! Har haft två intressanta gästföreläsningar, en om management med Erik Hassles manager Adis Adamsson och en om music branding.

Efter skolan har jag lyssnat på sökande band konstant och kollat den fantastiska matchen mellan Finland och USA i hockey VM. Alla som är intresserade vet redan att det blev är välförtjänad vinst för Finland.

Har idag fått reda på att jag har jobb på West Coast Riot, Metaltown och Pierpressure i sommar. Awesome!

Nu hinner jag inte skriva mer. Vilket ytligt inlägg. Men nu vet ni vad som är upp för min del iaf.

Att hoppa eller hoppas, det är frågan

It's not the way it's supposed to be, It's just the way that it is

Det är inte bara The Walk som är med i en karusell, även jag har hittat min egna. Den bor inne i min hjärna och jag envisas ständigt med att åka i den, och det är så fruktansvärt svårt att komma av! Jag mår bra av att åka, det ger mig en kick. Fast samtidigt blir jag förvirrad, yr och lätt illamående. Det går runt, runt, runt. Ibland vill jag gå av, och lyckas ibland att skaka av mig "the ride". Dock lär jag mig aldrig och hoppar snart på igen. En minsta lilla lockelse och jag är på igen. Lättövertalad av ljus och blinkningar, det skulle ju kunna sluta bra? Hur kan något så awesome va dåligt? Personer och ord flashar förbi mina ögon. Jag konstaterar att jag måste komma av karusellen nu, innan jag slungas av den och blir svårt skadad. NU. Varför hoppar jag inte av?


Denna metafor passar in på ett flertal företeelser i mitt liv just nu.

RSS 2.0