Update

Hej, det är så extremely mycket som händer i mitt liv just nu så jag får nog göra en kort update.

* Tog studenten 5/6. Hela den veckan var underbar med fyllebrännboll, gymnasiad, lärarmiddag, skattjakt och studentbal m.m. Nu är jag ungefär fri som en fågel....... som inte vet vart den ska flyga någonstans.

* Kom hem från en veckas hultsfred i måndags. Mitt ordförråd är inte tillräckligt brett för att jag ska kunna beskriva hur roligt det var. Med skönaste folket, feta band (inte minst RATM, HIM och Paramore) och en massa fylla kan det ju inte bli fel. Kommer ta ett tag innan jag glömmer allt prat om bajs och att allt är power, najs och kanonkul.

* Sen har det naturligtvis vart fullt upp med massa småtjafs och grejer som kärlek hit och dit, men det orkar jag inte gå in på nu. Alldeles för komplicerat. Vill bara säga att jag inte ångrar nånting, ingenting jag minns iallafall..

Imorgon är det dags för midsommar, let's see how that works out. 
Fest hos Gustav & Svante. Kan bli kul.

Dagens plan: Käkade frukost/lunchbuffé med henke på Tick's Thaimat, ska snart, förhoppningsvis, spela minigolf med joel och henke, och senare ikväll blir det nog en joggingrunda med the Henk igen. Har dock träningsverkens träningsverk sen gårdagens marsch men vi är inte så sugna på att vara unshape 2008 längre xD

Over and Out

Var bara lite halvt tvungen att påpeka att jag blev balens drottning också, för det har jag perhaps lite rätt till, aight?

ps. Kände mig lite halvt tvungen att påpeka att jag blev balens drottning. Förlåt.


RSS 2.0