Take Off Your Colors


Min syster heter Jenna, Jenna heter hon. Jenna vill att jag ska skriva nytt, och så får väl bli. Även om jag inte har mest tid i världen bland böcker och anteckningar.

Tiden här har gått så otroligt fort, fast ändå känns det som om att man har hunnit va med om en hel del. Har bland annat varit i Stockholm och gjort en intervju i studiesyfte, varit med om en fenomenal Rookiefestival, druckit mig full några gånger, hängt på metropol, i Kalmar, några gånger hemma.. Pluggandet får inte heller utelämnas, detta är dock kanske inte så roligt att läsa eller skriva om, så vi sparar på den.

Julen är på god väg, nästa vecka åks det hem. En förväntansfull Jonna är jag, det är näst intill obeskrivligt underbart att få träffa alla vänner och nära, kära.. tja kanske till och med okära. Vi får se.

Tyvärr kan man inte få allt. All min förväntansfullhet och glada spirits tyngs med jämna mellanrum ner av tunga tankar, filosofier och självdestruktivitet. Jag undrar om någon har forskat i varför två dagar kan se så olika ut psykiskt och humörmässigt. Hur kan en person vara så otroligt dynamisk mentalt? Hur kan man ha så många personligheter, vart kommer dom ifrån?

Hursomhelst, jag är mer än glad för alla sköna människor jag under hösten har lärt känna samt överlycklig för alla gamla nissar som saknar mig därhemma. Nyår ska bli äg mina vänner,  Happy times!

Detta inlägget får sluta här, då jag har en diarrélidande Doris-hund som krafsar på ytterdörren och behöver göra sina dagliga behov.

Har ni tid över så lyssna på Trains med Porcupine Tree.

RSS 2.0