Och det ryktas om att musiker inte kan dansa?

Gossarna i pop/rockbandet The Walk gör inte bara grym musik, de är även kungar på dansgolvet.


Tisdagstungt

Periphery är ju så helt sinnessjukt nice!


Hahahahahahah vafaaan


Lower Than Atlantis

Tele2 har strypt mitt internet för jag har nått mitt tak, funderar på att öppna upp det fastän det bara är en vecka till månadsskiftet. Om jag har tänkt ha en lugn helg hemma så är det värt 99 sköna.

Annars tänkte jag meddela att min nya föreläsare säger "såhär" stup i kvarten och att jag är inne i en Lower Than Atlantis-period. Typ.


Tag Your Targets

Här är ett band som skall hållas både ett och annat öga på. Tag Your Targets spelar punkrock och härstammar från de skånska markerna. Gillar du Me vs Hero och New Found Glory? Börja lyssna på dem redan nu.
Man kan också läsa en artikel/intervju, som hittas HÄR, om man vill lära känna det allt växande bandet mer.
De finns tyvärr inte på Spotify än, men håll till godo med låtarna på Facebook eller Myspace sålänge.



Front Row Seats To The End Of The World


God afton,

När jag gick på gymnasiet var Funeral For A Friend bland det bästa jag visste, och en stor influens för mitt dåvarande band. Vi hette My Secret Way och var minst lika coola. Har inte lyssnat mycket på dem sen dess, de släppte något nytt album där vid 2007-2008 nångång som sög har jag för mig. Nu släppte de en ny platta för cirkus en vecka sedan som heter "Welcome Home Armageddon". Nedan finns en låt därifrån, och jag gillar det! Först var jag lite hård mot cleansången som kommer in efter ett tag men har accepterat den nu (tror jag). Låten är lite utan en sammanfattning av vad jag gillar för musik idag och vad jag gillade hos FFAF förr.



Det är lite hackigt, men det är kanske meningen.

De kommer förövrigt till Göteborg i April, och jag kan ju inte förneka att man är lite småsugen ändå.

The Ballad Of Mona Lisa

Kväll,

Jag var aldrig något stort fan av Panic! At The Disco under deras storhetstid (lyssnade bara på låten "I Write Sins Not Tragedies" såklart), och kan inte påstå att jag är det nu heller. MEN, de släppte nytt ganska nyligen, och vilken hitlåt deras singel är sen! Riktigt bra, varav jag lyfter på hatten, gillar och är nöjd. Däremot är videon till låten, som heter "The Ballad Of Mona Lisa", rejält overkill. Men vad hade man förväntat sig? Kolla in videon nedan, sen går du in på Spotify och lägger in låten i valfri playlist så har du det överstökat.


Learn to live

Architects är mitt favorit-metalcoreband. I år släppte de nytt, "Learn to Live" heter plattan. Mer straight forward än det gamla. Det är ju fortfarande bra skit, men när jag vill ha Architects så vill jag ha Hollow Crown-grejerna. Blev nästan lite arg när jag såg videon till singeln "Learn to Live" (se nedan), vad är meningen med alla ledsna miner och tramsiga texter? Nåväl, denna platta växer ständigt i mina ögon, men den kommer aldrig leva upp till "Hollow Crown".


Jonna gillar

Uppritat verk hos Mean Bean Tattoo Parlour i Falkenberg. Inte illa pinkat motiv säger jag. Så jag paxar.

Årets mainstreamdoft: sperma och blod


"The perfume smells like an expensive hooker. I wanted to extract the feeling and sense of blood and semen from molecular structures. You get the after feeling of sex from the semen and the blood is primal. It was taken out of my own blood sample so it's the sense of having me on your skin"

Säger Lady Gaga till Sydney 2DayFM om sin nya parfym.

RSS 2.0