Ännu en dag till spillo..


.. så var det inte det ;PppPP.

Jag har faktiskt gått upp vid 9 idag för att åka bort till Årstad och klippa Rävens man så han kan få alla honor på midsommar. Efter det bjöd han mig på thaibuffé som betalning. Jag blev mycket belåten.
Efter thai hängde jag en stund på skrea strand med Jenna. Vädret har vart N I C E.

Idag är det torsdag, och det är det om två veckor också. Om två veckor är det torsdag på Hultsfredsfestivalen, och därför tänker jag passa på att dra upp mitt personliga spelschema för denna dag:

14:30. Monark X
15:00. Aim For The Sunrise
15:15. Hoffmaestro & Chraa
16:00. The Majority Says

17:45. Maskinen (och hoppas att dom kör "segertåget" just när jag är där)
19:00. Deftones
20:00. You Say France & I Whistle

22:00. Khoma
23:00. The Masses
23:30. Johnossi
00:00. Marissa Burns Trey
01:00. The Hives

Som jag nämnde i onsdagens inlägg så kan detta såklart mycket väl ändras. Och de fetmarkerade spelningarna är extra viktiga för mig. Hur ser dina scheman ut i sommar?

Imorgon är det midsommar, och jag ska på midsommarfestfan hos Petter. Zoom zoom zoom

Utlandssemester + festivalpepp


Tackar Göteborg, festivalerna och alla människor jag träffat för en grym vistelse. Det bästa var fredagen, när man drack sig full på beslagtagen öl, såg rammstein och blev ännu mer glad i hatten i en van på artistparkeringen och senare ute på stan. Det var även fantastiskt fint att spendera tid hos Sani, min kusin. Hon är en bra värd :)

Nu har jag lämnat över till Falkenberg. Igår var jag och Gustav på utlandssemester i Tyskland över dagen. ca 3500 kr fattigare återvände jag igår kväll, men jag var en upplevelse, 11 flak öl, 2 flak cider, över 10 liter vin och 10 liter sprit rikare. Sjukt bra deal.

Idag är det EXAKT 2 veckor kvar till musiken på Hultsfredsfestivalen kickar igång, och jag är mer taggad än någonsin! Det kommer blir fett fett.

Mitt personliga och preliminära spelschema för onsdagen ser ut såhär:

15:30. Nas & Damian "Jr Gong" Marley
16:00. Eye Travel
17:00. The Walk
18:30. Kriget
19:00. Empire Of The Sun
19:00. Saving Joshua
20:00. Vit Päls
20:30. 30 Seconds To Mars
21:45. Kent
22:00. Tantrum To Blind
23:15. The Ting Tings
00:00. Everlast

Med reservation för förändringar såklart. Ölen brukar smaka rätt gott på campingen, om ni förstår? Fetmarkerade dock de spelningar jag ser fram emot extra mycket.

Om du har en iPhone kan du skapa ditt egna schema! Ladda ner appen HÄR.

Se hela festivalens spelschema HÄR.


TAGGA PEPP OSV

GBG


Hello!

Imorse vid 05 bytte jag ut Stockholm City till Göttelaborg! Jag var exakt trött efter endast två timmars sömn den föregående natten. Var nämligen på Harry B James med Fredrik och kollade på punkjävlarna HelloAndSo från Fbg och umgicks med lillasyster Jens till sent på natten. Lätt värt!

Nu ligger jag hemma hos min grymma kusin Sani och kollar på en fräck film som heter "Kick-Ass". Orginell superhjälte-film. Var nere i frihamnen hela dagen med Fanny på möte inför veckans festivaler. Imorgon kör vi igång direkt med West Coast Riot. Mitt uppdrag kommer vara att upprätthålla en fin säkerhet. Tyvärr jobbar jag under Dillinger Escape Plan, vi får hoppas att jag är med i patrullgruppen, så jag kan marschera förbi.

Idag släpptes även de sista rookiebanden till Hultsfred X. Kolla in, lyssna och förbered er för ljuvlighet! Släppter hittas lätt och slätt HÄR.

Nu ska jag ge fan i datorn för en stund och bara leva mig in i filmen.

God kväll!

Pang på rödbetan!


Hemskt mycket hej!

Sitter och häckar i min fars hus i Stockholm. Ensam med katten Kaktus är jag då pappa och gänget fick för sig att sticka på semester idag. Men lika glad är jag för det. Kom hit i lördags och då dracks det öl på gräsmatta.

Hänt i veckan? Jobb jobb jobb, fotboll i massor med min lillebror Joni. Sen så släppte vi fler rookieakter till Hultsfredsfestivalen 2010. CHECKA släppet för sjutton! -> gör det här

Något annat som också MÅSTE kollas in är The Walks nya platta "Polaroids" som släpptes på myspace ikväll! Den är sjukt ball. Kolla in: www.myspace.com/thewalkofficial

Händer i helgen? Jobb jobb jobb, försöka träffa vännisar och imorgon blir det öl med fräsig popmusik i form av You Say France & I Whistle. Sjukt nice vecka detta.

Nu måste jag dock sova. Kort och koncist inlägg. Pang på rödbetan! Inga konstigheter.

School's out for summer


Äntligen! Nu är det sommarlov på riktigt. Skickade in hemtentan för ett par timmar sedan, så sjukt gött att slippa åsynen av den. Denna veckan har varit.. skrivig. Satt en timma i tentahallen idag och stirrade på frågorna om kalkylering och kliade mig i håret. Visste att jag inte skulle ha en susning på den tentan, har ju inte hunnit plugga något alls på grund av allt annat jag har varit upptagen med. Men idiot som man är ibland så hade jag anmält mig, och var således tvungen att visa mitt nylle för tentavakten iallafall.

Igår skickade jag iväg avtal till alla banden som ska spela på Rookiescenen på årets Hulsfredsfestival. Banden är satta och vi spikade spelschemat i onsdag, jag är nöjd! Häng med på festivalens hemsida för att hålla dig uppdaterad om banden som släpps lite då och då. Hemsidan heter logiskt nog: www.hultsfredsfestivalen.se

Kolla även in de fräcka rookiebanden som släpptes i veckan:

Last View
Aim For The Sunrise

Är överygad om att det kommer bli äg i Rookietältet när dessa band intar scenen. Hoppas jag träffar så många som möjligt av er där!

Nu ska jag ta mig upp på övervåningen och samla mitt pick och pack. Imorgon bär det av till Stockholm där jag ska förtära välförtjänad öl och bara ha det nice. Åtminstone fram till måndag då jag börjar mitt knegarjobb på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby.

Önskar alla och mig själv en superspecialawesomemegasommar!

RSS 2.0